Sovande namnkristna/kristna till namnet

 I fiskens tecken, följer de s.k. kristna John Blund!

I pingstkyrkan i Trbg, har man nog ingen församlingstukt, för då skulle man inte släppt fram den kvinna (lekmannapredikant???), som talade i söndags. Jag kan nu, MED GOTT SAMVETE, VARNA ALLA FÖR ATT GÅ TILL PINGSTKYRKAN I TRELLEBORG!

Kvinnan, som, dagen till ära?, hade färgat håret rött, tog inte hänsyn till min vasoregulatoriska asteni (diagnos ställdes av hjärtspecialist). Hon är inte alls "vig", utan den mest klumpiga medlem/människa!, som jag någonsin träffat på! KAN DET VARA DENNA KVINNA, SOM FÖRSTÖRDE MITT LIV? Det var andra gången, som hon bar sig fruktansvärt illa åt mot mig! Förra gången kom hon ner i bänkraden, med en spruta, och sprutade en okänd vätska över mig! Men jag var ju redan troendedöpt, blev det som 11-årig flicka! JAG HATAR DIG ELSVIG [för det var väl inte Elsvigs "elev", som var framme i talarstolen?], FÖR VAD DU HAR GJORT MOT MIG! GUD MÅ FÖRLÅTA MIG ("Gud förlåta mej somliga rader", trots att jag inte är ganska mager)! Jag ska, likt kung David, varje dag be, att Gud hämnas på denna kvinna!

På samma sätt som Jesus försvann, ska han komma tillbaka. Idag är det Kristi Himmelsfärdsdag. Om jag nu sitter här och hatar, får jag kanske inte följa med! Därför har Du har så rätt, Torbjörn, som har skrivit till mig. Du förekom mig, i det, som jag hade tänkt skriva.
Tiden läker alla sår, men ibland tar det lång tid!

Jesus gick sin väg mitt igenom hopen (se 4:e kapitlet i Lukas). Detta kan jag också få göra.
"En banad väg, en farväg, skall gå där fram, och den skall kallas »den heliga vägen»; ingen oren skall färdas därpå... Den som vandrar den vägen skall icke gå vilse, om han ock hör till de fåkunniga." (Jesaja 35:8)

     21
Och Mose räckte ut sin hand över havet; då drev HERREN undan havet genom en stark östanvind som blåste hela natten, och han gjorde så havet till torrt land; och vattnet klövs itu.
     22Och Israels barn gingo mitt igenom havet på torr mark, under det att vattnet stod såsom en mur till höger och till vänster om dem. (2 Mosebok 14)Kolla "joden" i mitten. Kan bilden måhända föreställa fariséen F? Vilka griller han har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0