Akutfall!!!

Och naturligtvis skulle jag igårkväll fastna framför TV'n, för att se reprisen på The Event. Jag som skulle upp tidigt da'n därpå, somnade till slut i fåtöljen! Det finns inget ont, som inte har något gott med sig, sägs det. Jag fick en nyttig repetition av benmärgsinfusion!

 TV-världens stora snackis i SVT

NBC:s storsatsning The Event sändes i SVT bara några dagar efter den amerikanska förstasändning - något som aldrig tidigare har inträffat eller gjorts. Jason Ritter, Blair Underwood och Laura Innes spelar några av huvudrollerna i denna actionfyllda konspirationsthriller.

Vad skulle hända om det fanns en så stor amerikansk konspiration att inte ens presidenten visste om den? Och vad skulle hända om en helt vanlig kille snubblade över sanningen om denna konspiration - en hemlighet av sådan kraft att den kunde förändra mänsklighetens utveckling? Vad tror du skulle hända med den killen? Manusförfattaren Nick Wauters och de exekutiva producenterna Steve Stark och Evan Katz har skapat en resa där svaren bara leder till större frågor. De har skapat en resa och en serie som växt till världens kanske just nu hetaste och mest actionfyllda konspirationsthriller.

"Kommer snackas om jorden runt"
The Event är tv-serien som händer här och nu. De första avsnitten är fortfarande under inspelning och inte ens skådespelarna vet vad som väntar längre fram i serien. Eftersom mycket i The Event bygger på överraskningsmoment så väljer många tv-bolag världen över att sända serien så tätt inpå som möjligt efter att avsnitten visats i USA.

- Det är förmodligen den största simultanrelease av en tv-serie som gjorts och The Event är något som det kommer snackas om jorden runt, säger Annie Wegelius, programdirektör på SVT.

The Event sänds i Sverige (SVT), Danmark (Viasat), Norge (bolag ej klart), Finland (MTV3), Tyskland (RTL), Storbritannien (Channel 4), Island (365), Belgien (VMT), Holland (RTL, Italien (Mediaset) och Frankrike (Canal+ och sedan TF1).


 

Case report:

28 Y/O (= years old) was found unconscious

suspected O.D (= overdose) of Heroin

No I.V (= intravenous) access …

 


 

 

P.E.A…Anesthetizing…Shock…Intubation…

Two I.V attempts…V.F…O.D…Dyspnea…

Dehydration…Cyanosis…infant…C.P.R…MVA..

ANYTIME ACCESS IS NEEDED IN A HURRY


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0